APIE COVID-19

Informacija apie Covid-19 situaciją 15-ojo Lietuvos ortopedų traumatologų draugijos suvažiavimo „Spartaus gydymo ir sveikimo programos ortopedijoje. Ar tai veikia?“ metu.

Siekiame užtikrinti saugią aplinką suvažiavimo metu bei sudaryti galimybę bendrauti su kolegomis.

Naujausia informacija

  • Suvažiavime gali dalyvauti tik dalyviai, turintys vieną iš žemiau nurodytų dokumentų. Pasirinktą dokumentą į sistemą galite įkelti iš anksto, redaguojant savo registraciją.

Pasiskiepijusiems nuo Covid-19 dalyviams (vienas pasirinktas dokumentas)
- ES skaitmeninis COVID pažymėjimas
- Galimybių pasas
- Vakcinacijos išrašas

Persirgusiems Covid-19 dalyviams (vienas pasirinktas dokumentas)
- Galimybių pasas
- Persirgimą Covid-19 įrodantis dokumentas

Neįkėlus galiojančio dokumento į sistemą iš anksto, dokumentas bus tikrinamas renginio dieną prieš atliekant registraciją (su savimi turėkite ir asmens tapatybę įrodantį dokumentą).

Užtikriname dalyvių pateiktų duomenų apsaugą. Pasibaigus suvažiavimui jokie pateiktų dokumentų duomenys nebus saugomi bei perduodami trečiosioms šalims (išskyrus nustatyto Covid-19 atveju, kai informacija turėtų būti perduota atsakingoms valdžios institucijoms)

Prašome sekti atnaujintą informaciją
Informacija atnaujinta 2021 m. rugpjūčio 18 d.

KONFERENCIJOS 
SOCIALINĖ PROGRAMA

ŠVENTINĖ VAKARIENĖ 

Kviečiame dalyvauti konferencijos šventinėje vakarienėje su gera nuotaika, pašnekesiais su kolegomis linksmos muzikos apsuptyje!

DATA: 2019 m. lapkričio 22 d., penktadienis

VIETA: viešbučio „Romantic“ restoranas „Déjà vu“

PRADŽIA: 19.00 val.

KAINA:
- vakarienės mokestis Lietuvos endokrinologų draugijos nariams – 0 Eur
- vakarienės mokestis ne Lietuvos endokrinologų draugijos nariams – 20 Eur

REGISTRACIJA: apie dalyvavimą būtina pažymėti išankstinės registracijos metu

Vakaro muzikos grupė STUDIJA – lietuviškos estrados herbas, ilgiausiai gyvuojantis muzikos kolektyvas Lietuvos istorijoje. Grupė įkurta 1978 metais lapkričio 9 d. Iki šių dienų Studijos pagrindinę sudėtį sudaro tie patys muzikantai. Laiko neperlaužiama grupė nesiskirsto – ji švenčia neįtikėtiną 40-ies metų jubiliejų!

Vakaro vedėjas TALUTIS – spinduliuojantis charizma ir tik teigiama energija, per 20 metų darbo įvairiose šventėse, sukūrė ne vieną tūkstantį teigiamų emocinių sprogimų.